Sensitiv imago
компютърна диагностика Сенситив Имаго

За нас

Нашата фирма произвежда уреди за компютърна диагностика Сенситив Имаго, които служат за обследване състоянието на здравето на човешкия организъм, допринасят за повишаване качеството на медицинското обслужване на Вашият център и съответно на неговия престиж. Ако желаете да увеличите броя на посетителите във Вашия център, да повишите ефективността и рентабилността на дейността си, то със сигурност ще оцените достойнствата на нашето предложение.

Повече за историята и дейността на холдинга можете да прочетете на нашия официален сайт Alfa-Med

Собствениците на оздравителни и медицински заведения, на дистрибуторски фирми за хранителни добавки, на салони за красота, знаят колко важно е да оборудват своите центрове с високо технологична апаратура за диагностика на здравето, тъй като за всеки мениджър е от особена важност да предлага услуги с високо качество.

Ние предлагаме няколко модели на апарати за диагностика от различен клас:

  • икономичен
  • професионален
  • ибизнес клас

Това са модификации на апаратите: Sensitiv Imago, Валеоскан или Валеом, които изследват физиологичните реакции и особностите на организма.

Новини

30-05-2017

The update of the program

The update of the program 17.03_02 in Greek and Polish was prepared

10-05-2017

Warnings against

Warnings against upgrade of Windows 10 to version 1607

10-04-2017

Polish software updated

Polish software updated released at 17.03.2017. You may address your regional dealer to obtain the update

04-04-2017

The dealer working in your country

Page the-dealer-centres-of-alfa-med-holding.html … contains the contact details of the dealer working in your country

28-03-2017

Program LifeStream

Program LifeStream 17.03 has been updated in English, Hungarian, Portuguese, Spanish and Russian.

17-03-2017

New button added

New button added - "Statistics". Page contains the sales statistics of all dealers in 2016.

15-03-0217

Sensitiv Imago - New in the program

New in the program: Veins of the brain.

26-02-2017

Since 2001

Since 2001, it was released 7 programs for assessment of the level of the health

Внимание! Плагиатство и фалшификати на пазара!

Центъра на Високи технологии Алфа -Мед обръща внимание на своите клиенти и партньори, че дружеството не си сътрудничи с организация, наречена "Институт по приложна Психофизика”. Този псевдо-институт е със съмнителна репутация. Медицинският център Алфа-Мед никога не е имал договорни отношения с него. Тъй. наречения. "Институт" заявява, че той притежава изобретения и търговски марки, които са били действително официално регистрирани от подразделенията на холдинга Алфа-Meд. По този начин, "Институт по приложна Психофизика" разпространява невярна информация

прочети

Информация

За метода Сенситив-диагностика

Ефективна оздравителна технология

Принципи на компютърната диагностика по метода на Фол

Ние виждаме това, което е скрито

Жестоката конкуренция в бранша, съчетана с високото равнище на цените и разнообразието от услуги кара хората да търсят само най-добрите центрове, в който може да се диагностицира бързо и с гаранция за надеждност на резултата. Затова, ако искате успешно и ефективно да работите, погрижете се да закупите и инсталирате в клиниката си оборудване за медицинска диагностика на човешкия организъм Сенситив Имаго, с която вече работят много центрове по целия свят.

Лекари и учени, които изучават методите за медицинска диагностика и вълновата теория, дадоха висока оценка на апаратурата Сенситив Имаго. Те отбелязват, че новият метод дава възможност за по-пълно, бързо и точно диагностициране на тялото, възможнжст да се идентифицират дори незначителни нарушения, които при липса на достатъчно внимание, могат да доведат до сериозни заболявания. Вълновата теория, която лежи в основата на принципа на работа на нашите устройства, може да открие огнища, доказващи неправилно функциониране на тялото, давайки сигнал на лекаря за проблеми и сериозни слабости по отношение на функционирането на цялата система. Със Сенситив Имаго „Ние виждаме това, което е скрито”.

Група от фирми в нашия холдинг, предоставя услуги по модернизацията и ремонта на остарели апарати за компютърна диагностика: Oberon, Метатрон, Имаго Технология аур ум.

Приборите за компютърна диагностика на здравето, се обезпечават с програмни продукти в зависимост от класа на оборудването; Сенситив Имаго, Метапатия, Валео, Хантер, Имаго, ЛайфСтрим.

Ние създаваме съвременни апарати за оценка на състоянието на здравето, които ще добавят нова страница в асортимента на Вашите услуги, което без съмнение, ще бъде оценено по достоинство от Вашите постоянни клиенти.