All news in twitter

+7 (962) 999-88-77 (с 8:00 до 21:00)

+7 (495) 601-91-63 (с 9:00 до 15:00)

Начална

Нашата фирма произвежда уреди за компютърна диагностика Сенситив Имаго, които служат за обследване състоянието на здравето на човешкия организъм, допринасят за повишаване качеството на медицинското обслужване на Вашият център и съответно на неговия престиж. Ние предлагаме няколко модели на апарати за диагностика от различен клас: икономичен, професионален и бизнес клас. Това са модификации на апаратите: Sensitiv Imago, Валеоскан или Валеом, които изследват физиологичните реакции и особностите на организма. Ако желаете да увеличите броя на посетителите във Вашия център, да повишите ефективността и рентабилността на дейността си, то със сигурност ще оцените достойнствата на нашето предложение.

Собствениците на оздравителни и медицински заведения, на дистрибуторски фирми за хранителни добавки, на салони за красота, знаят колко важно е да оборудват своите центрове с високо технологична апаратура за диагностика на здравето, тъй като за всеки мениджър е от особена важност да предлага услуги с високо качество. Жестоката конкуренция в бранша, съчетана с високото равнище на цените и разнообразието от услуги кара хората да търсят само най-добрите центрове, в който може да се диагностицира бързо и с гаранция за надеждност на резултата. Затова, ако искате успешно и ефективно да работите, погрижете се да закупите и инсталирате в клиниката си оборудване за медицинска диагностика на човешкия организъм Сенситив Имаго, с която вече работят много центрове по целия свят.

Лекари и учени, които изучават методите за медицинска диагностика и вълновата теория, дадоха висока оценка на апаратурата Сенситив Имаго. Те отбелязват, че новият метод дава възможност за по-пълно, бързо и точно диагностициране на тялото, възможнжст да се идентифицират дори незначителни нарушения, които при липса на достатъчно внимание, могат да доведат до сериозни заболявания. Вълновата теория, която лежи в основата на принципа на работа на нашите устройства, може да открие огнища, доказващи неправилно функциониране на тялото, давайки сигнал на лекаря за проблеми и сериозни слабости по отношение на функционирането на цялата система. Със Сенситив Имаго „Ние виждаме това, което е скрито”.

Група от фирми в нашия холдинг, предоставя услуги по модернизацията и ремонта на остарели апарати за компютърна диагностика: Oberon, Метатрон, Имаго Технология аур ум.

Приборите за компютърна диагностика на здравето, се обезпечават с програмни продукти в зависимост от класа на оборудването; Сенситив Имаго, Метапатия, Валео, Хантер, Имаго, ЛайфСтрим.

Ние създаваме съвременни апарати за оценка на състоянието на здравето, които ще добавят нова страница в асортимента на Вашите услуги, което без съмнение, ще бъде оценено по достоинство от Вашите постоянни клиенти.